default_mobilelogo

 

Γύρος Πελοποννήσου

Αναχωρήσεις: 26/7, 9/8, 16/8, 23/8

Ξενοδοχεία: PITSAKIS - NINEMIA / Τολό MANIATIS 3* / ΣπάρτηASTIR 4* / Πάτρα

Τιμή σε δίκλινο: 265€ με πρωινό και 4 δείπνα

6 ημέρες για να γνωρίσετε την Πελοπόννησο

Όλη η ιστορία και η φύση της Μεσογείου αποτυπωμένη σε έναν τόπο. Προορισμοί αυθεντικής ομορφιάς, καθένας με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, πρόθυμοι να σας υποδεχθούν όλη τη διάρκεια του χρόνου: Μεσσηνία, Ελαφόνησος, Μονεμβασιά, Μάνη, Πόρτο Χέλι, Καλάβρυτα, Ναύπλιο. Επισκεφθείτε την πατρίδα της ωραίας Ελένης και του γένους των Ατρειδών, των Ολυμπιακών αγώνων, της ιερής ελιάς και της αρχαίας Σπάρτης. Πόλεμος, ειρήνη και πολιτισμός – με φόντο έναν από τους ωραιότερους προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας: την Πελοπόννησο.

Οι εκδρομές πραγματοποιούνται με 50% πληρότητα και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα

1η ημέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΜΥΚΗΝΕΣ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΤΟΛΟ

Αναχώρηση από τα γραφεία μας νωρίς το πρωί με πρώτο προορισμό τις Μυκήνες. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Αναχωρούμε στη συνέχεια για την Αρχαία Επίδαυρο και να θαυμάσουμε το αρχαίο θέατρο. Ιστορική πόλη του νομού Αργολίδας, κτισμένη στους πρόποδες των ορέων Αραχναίο, Κορυφαίο και Τίθιο, όπου σύμφωνα με τη μυθολογία, γεννήθηκε ο Ασκληπιός. Η στρατηγική της θέση, αλλά, κυρίως, το Ασκληπιείο της, συνετέλεσαν, ώστε η πόλη να γνωρίσει πρωτοφανή ανάπτυξη, με τους κατοίκους της να ασχολούνταν κυρίως με τη ναυτιλία. Επόμενη στάση για καφέ στο Άργος και άφιξη στο Ναύπλιο. Περιήγηση στην γραφική πόλη, πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας και πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, ανάβαση στο βράχο του Παλαμιδίου με την πανοραμική θέα. Ελεύθερος χρόνος και συνεχίζουμε για το Τολό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΥΔΡΑ - ΣΠΕΤΣΕΣ

 
Πρόγευμα και ξεκινάμε για το Πόρτο Χέλι όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διάθεση μας. Προαιρετική εκδρομή για τα δύο πανέμορφα νησιά του Σαρωνικού. Πρώτος μας σταθμός η κοσμοπολίτικη Ύδρα, το νησί με την τεράστια ναυτική παράδοση και με την άριστα διατηρημένη αρχιτεκτονική του. Θα επισκεφθούμε τα αρχοντικά του Τομπάζη, Κουντουριώτη, Μιαούλη και την μητρόπολη, 17ος αι. με το μαρμάρινο καμπαναριό. Ελεύθερος χρόνος για να γυρίσουμε στα στενά δρομάκια της χώρας. Επόμενος σταθμός μας μία άλλη σημαντική ναυτική δύναμη κατά την διάρκεια του πολέμου της ανεξαρτησίας του 1821, οι Σπέτσες. Θα επισκεφθούμε το σπίτι - μουσείο της Μπουμπουλίνας, του πρώτου κυβερνήτη του νησιού Χατζηγιάννη Μέξη και τον μεταβυζαντινό ναό του Αγ. Νικολάου. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε, αν θέλετε, τον γύρο του όμορφου νησιού με μια ζωγραφιστή άμαξα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΤΟΛΟ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΓΥΘΕΙΟ - ΣΠΑΡΤΗ

 
Πρωινό και αναχώρηση για την μεσαιωνική, βυζαντινή και βενετσιάνικη πόλη της Μονεμβασιάς. Είναι περισσότερο γνωστή από το μεσαιωνικό φρούριο που αποτελεί στην κυριολεξία μικρή νησίδα που συνδέεται με γέφυρα σε σχηματιζόμενο λαιμό συνολικού μήκους 400 μέτρων με τη σημερινή παράλια κατ΄ έναντι πόλη επί της λακωνικής ακτής. Στα διασωθέντα κτίρια και τις δομές στο κάστρο περιλαμβάνονται αμυντικές κατασκευές του εξωτερικού κάστρου και αρκετές μικρές βυζαντινές εκκλησίες. Πολλές από τις οδούς είναι στενές και κατάλληλες μόνο για τους πεζούς. Το παρωνύμιο της Μονεμβασιάς είναι «Γιβραλτάρ της ανατολής», επειδή τυγχάνει να είναι σε σμίκρυνση πανομοιότυπη με τον βράχο του Γιβραλτάρ. Μπαίνοντας στην πόλη ο κεντρικός δρόμος με το βυζαντινό καλντερίμι οδηγεί στη Κεντρική Πλατεία με το παλαιό κανόνι και την Εκκλησία του Ελκομένου Χριστού. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε την μοναδική θέα, την ομορφιά του τοπίου. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας επισκεπτόμαστε το Γύθειο, γραφικό λιμάνι, κτισμένο αμφιθεατρικά σε πλαγιά λόφου, με νησιώτικο χρώμα και καταλήγουμε στην Σπάρτη, την πρωτεύουσα της Λακωνίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για γνωριμία με την όμορφη πόλη. Το βράδυ δείπνο & διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΣΠΑΡΤΗ - ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ - ΜΑΝΗ

 
Πρωινό και ξεκινάμε για μια πρώτη επίσκεψη στην ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία Μυστρά, περιήγηση και συνεχίζουμε την επίσκεψή μας στον Δυρό και τα περίφημα σπήλαιά του, που θεωρούνται ως ένα από τα τρία ωραιότερα λιμναία σπήλαια της γης. Καταλήγουμε στην θρυλική Μάνη, την ξερή γη με τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους, η οποία απλώνεται από το Ακρωτήριο Ταίναρο και επάνω. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και ψώνια. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΣΠΑΡΤΗ - ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΥΡΓΟΣ - ΠΑΤΡΑ

 
Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε για την αρχαία Ολυμπία και τον αρχαιολογικό χώρο. Συνεχίζουμε για τον Πύργο, την πρωτεύουσα του νομού Ηλείας, για να καταλήξουμε στην Πάτρα. Τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ - ΔΕΛΦΟΙ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

 
Πρωινό και αναχωρούμε μέσω Ρίου για την Ναύπακτο. Συνεχίζουμε για το όμορφο και γραφικό Γαλαξίδι. Περιήγηση και καταλήγουμε στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και το μουσείο. Ξενάγηση και στη συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Μέσω Λάρισας, Τεμπών με στάσεις καθ’ οδόν για καφέ και φαγητό, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Περιλαμβάνονται:

  1. Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο
  2. Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  3. Πρωινό και 4 δείπνα
  4. Περιηγήσεις του προγράμματος.
  5. Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
  6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι αρχαιολογικών χώρων, μουσείων και ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 

 

ΤΗΝΟΣ – ΑΝΔΡΟΣ

 

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 

Αναχώρηση : 25.06.2020

 

1η ημέρα: Αναχώρηση στις 7.00 το βράδυ. Με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στη Ραφήνα.

 

2η ημέρα: Επιβίβαση στο πλοίο για Άνδρο. Θα κάνουμε την περιήγηση του νησιού. Πρώτος σταθμός μας το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου που χτίστηκε τον 8ο αιώνα. Θα προσκυνήσουμε την Βυζαντινή εικόνα της Παναγίας της Βλαχερνής, και την εικόνα του Αγίου Νικολάου που ύφανε τον 18ο αιώνα η μοναχή Λεοντία με νήμα που έφτιαξε από τα μαλλιά της. Την κάρα του Αγίου Νικολάου του Νέου εν Βουναίνη και λείψανα της Αγίας Μαρίνης και του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Επόμενη στάση μας θα είναι στην Μονή Αγ. Μαρίνης όπου το κλαδί που ανθίζει.
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. To βράδυ βόλτα στην Χώρα της Άνδρου. Διαν/ση

 

3η ημέρα: Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι του Γαυρίου και απόπλους για Τήνο. Άφιξη στην Τήνο και ξεκινάμε την ξενάγηση μας από το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας όπου βρίσκετε και η κάρα της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθεροι στην όμορφη Χώρα με τα στενάκια. Το απόγευμα μπορούμε να παρακολουθήσουμε την Παράκληση της Παναγίας στον Ναό της Μεγαλόχαρης. Διαν/ση

 

4η ημέρα: Μετά την πρωινή Θεία Λειτουργία ξεκινάμε για το γύρο του νησιού Διέλευση από τα χωριά Μουντάδος, Κτικάδος, Χατζηράδος, Καρδιανή, Ιστέρνια για να καταλήξουμε στον Πανάρμο, το φυσικό λιμάνι, όπ[ου θα γευματίσουμε. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τον πύργο. Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στο σπίτι του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, και περίπατο στην γραφική πλατεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διαν/ση.

 

5η ημέρα: Πρωινό. Μετάβαση στο λιμάνι και απόπλους για Ραφήνα. Επιβίβαση στο πούλμαν και συνεχίζουμε την διαδρομή μας και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας.

 

Περιλαμβάνει:
< Μετακίνηση με κλιματιζόμενο λεωφορείο.
< Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνας-Άνδρου – Τήνου & Τήνου – Ραφήνας.
< 1 διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο CHRYSSI AKTI 3* ή παρόμοιο στην Άνδρο με πρωινό
< 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΙΑ ή παρόμοιο στην Τήνο με πρωινό.
< Τις περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
< Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.. < Ασφάλιση αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνει:
 Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό και τέλος διανυκτέρευσης

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ 220€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ + 40€
ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ ΕΚΔΡΟΜΙΚΑ 60€

 

 

 
 

TSAKIRIDIS TRAVEL

Εφ. Αξιωματικών 8, ΔΡΑΜΑ

ΤΗΛ. 25210 30722 – FAX: 25210 32764

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

Email: menelis@otenet.gr Website: www.tsakiridis-travel.gr

 

 

 

 

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 

ΣΥΒΟΤΑ – ΠΑΡΓΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ –ΠΑΞΟΙ  - ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΩΝΤΑ–ΑΡΤΑ

 

26-29   ΙΟΥΝΙΟΥ

 

1Η ΜΕΡΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   26  ΙΟΥΝΙΟΥ Αναχώρηση από το γραφείο   μας στις 6.00  το πρωί .Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση και δια μέσου Εγνατίας οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας – Ιωαννίνων –Παραμυθίας , φτάνουμε στα γραφικά Σύβοτα παραλιακό χωρίο  στις ακτές του Ιόνιου Πελάγους. Μεσημεριανό φαγητό.    Συνεχίζουμε για την Πάργα. Στάση για καφέ και στη συνέχεια πάμε στο Μύτικα Πρεβέζης .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα εξ ιδίων στην περιοχή. διανυκτέρευση.

 

2Η ΜΕΡΑ  ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ Πρωινό και αναχώρηση για το χωριό  Καμαρίνα. Επίσκεψη στην ιερά μονή αγίου Δημητρίου και στο μνημείο  βράχο του Ζάλογγου ,όπου οι Σουλιώτισσες προτίμησαν να πηδήξουν παρά να πέσουν στα χέρια των τούρκων. Συνεχίζουμε για το Νεκρομαντείο και στη συνέχεια για το χωριό Γλύκη και τις πηγές του Αχέρωντα όπου στην αρχαιότητα ονομαζόταν οι πύλες του Άδη Χρόνος για  περπάτημα δίπλα στο ποτάμι για ράφτιγκ και μεσημεριανό φαγητό .Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε  την Άρτα. Επίσκεψη στον ποταμό Άραχθο  όπου θα δούμε και θα περπατήσουμε το θρυλικό γεφύρι της Άρτας ,θα πιούμε καφέ κάτω από τον υπέρ αιωνόβιο πλάτανο του Αλή Πασά, στην πόλη με τα πόδια θα περιηγηθούμε, θα επισκεφτούμε το ιστορικό και θρησκευτικό μνημείο της Παναγίας Παρηγορίτισσας που χτίστηκε το 1290 από το Νικηφόρο Κομνηνό , την αγορά .Βραδινό φαγητό .Επιστροφή  στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.  

 

3Η ΜΕΡΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ  28  ΙΟΥΝΙΟΥ  Πρωινό και αναχώρηση για τη Πάργα  ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ  μας στους Παξούς Στις 10..00 θα πάρουμε το καραβάκι για τα όμορφα νησιά θα επισκεφτούμε τις παραλίες Βυτούμι στους Αντίπαξους και συνέχεια δυτικά των Παξών θα δούμε τις γαλάζιες σπηλιές, γύρω στις 12 θα είμαστε στην Πρωτεύουσα του νησιού το Γάιο όπου θα σταματήσουμε για 2.5 ώρες για μεσημεριανό φαγητό και περιήγηση στην πόλη .Επιστροφή στην Πάργα γύρω στις 5.30 . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βραδάκι βόλτα  στην πόλη της Πρέβεζας για καφέ και βραδινό φαγητό  Διανυκτέρευση.

 

4Η ΜΕΡΑ  ΔΕΥΤΕΡΑ  29  ΙΟΥΝΙΟΥ Πρωινό και αναχώρηση  για τα Γιάννενα  στάση για καφέ στην πόλη συνεχίζουμε για το γραφικό Μέτσοβο  για  μεσημεριανό φαγητό .Από εκεί δια μέσου Εγνατίας οδού και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε αργά το απόγευμα στον τόπο μας

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 160 ευρώ  σε δίκλινα και τρίκλινα        220 ευρώ σε μονόκλινο                                                                                                                                                                με 4ημερα ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ  20  ευρώ

 

                                                                  Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 

Μεταφορά με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο  λεωφορείο του γραφείου μας                                                                                                                       Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα                                                                               3  διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο   Adonis στο Μύτικα                                                                                              Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας                                                                                                                            Ασφάλεια αστικής ευθύνης                                                                                                                                                     ΦΠΑ εκδρομής.

 

 

TSAKIRIDIS TRAVEL

Εφ. Αξιωματικών 8, ΔΡΑΜΑ

ΤΗΛ. 25210 30722 – FAX: 25210 32764

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

Email: menelis@otenet.gr

Website: www.tsakiridis-travel.gr

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους .μουσεία, επιπλέον γεύματα ,ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό. Την προαιρετική κρουαζιέρα  τιμή 20 ευρώΟ αρχηγός  της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλείψεις εφόσον κριθεί απαραίτητο προ όφελος των εκδρομέων.

 

 

 

 ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ - ΣΥΒΟΤΑ - ΖΑΛΟΓΓΟ - ΛΕΥΚΑΔΑ (ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΚΟΡΠΙΟΥ Η ΠΑΞΟΥΣ)

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ                                        

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26 IOYNIOY       

 

 

 

1η μέρα: ΔΡΑΜΑ – ΣΥΒΟΤΑ - ΠΑΡΓΑ

 

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση μέσω ΒΕΡΟΙΑΣ-ΚΟΖΑΝΗΣ-ΓΡΕΒΕΝΩΝ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στο γραφικό χωριό Σύβοτα με το πανέμορφο λιμανάκι που περιστοιχίζεται από τέσσερα καταπράσινα νησάκια και είναι πλέον ο πιο δημοφιλής προορισμός της Ελλάδος. Θα έχουμε χρόνο για να γευματίσουμε. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: ΖΑΛΟΓΓΟ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΑΙΡΟΝΤΑ - ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ

 

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Ζάλογγο, γνωστό για την ιστορική θυσία των Ελλήνων του Σουλίου. Θα δούμε το μνημείο των ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΣΩΝ και θα προσκυνήσουμε στη Μονή του Αγίου Δημητρίου. Στη συνέχεια θα πάμε στον αρχαιολογικό χώρο του Νεκρομαντείου, και καταλήγουμε στον Αχέροντα ποταμό όπου κατά την μυθολογία βρίσκονται πύλες του Άδη. Θα έχουμε χρόνο για να περπατήσουμε στο μονοπάτι και να γευματίσουμε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Αργά το απόγευμα θα επισκεφτούμε την υπέροχη Πρέβεζα όπου μπορούμε να δούμε την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους, το βενετσιάνικο Ρολόι, να περπατήσουμε στον παραλιακό πεζόδρομο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.

 

3η μέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ – ΝΥΔΡΙ – κρουαζ ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ – ΙΘΑΚΗ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ή

 

ΠΡΑΓΑ – κρουαζ. ΠΑΞΟΥΣ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ (ότι επιτρέψει ο καιρός)

 

Πρωινό και αναχώρηση για την Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί, απ’ όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδούρι το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπόνησα) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα επισκεφτούμε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, και το πανέμορφο Κιόνι της Ιθάκης. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση

 

Ή πρωινό και αναχώρηση για τη Πάργα και την προαιρετική μας ημερήσια εκδρομή για Παξούς και Αντίπαξους. Θα δούμε τις περίφημες σπηλιές των Αντίπαξων και θα σταματήσουμε για μπάνιο και φαγητό εξ’ ιδίων στο γραφικό Γάιο την πρωτεύουσα του νησιωτικού συμπλέγματος. Ελεύθερος χρόνος το απόγευμα στην Πάργα. Θαυμάστε κουκλίστικα σπίτια και αυλές απολαμβάνοντας το καφεδάκι σας και αγναντεύοντας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διαν/ση

 

4η μέρα ΠΡΕΒΕΖΑ – ΔΡΑΜΑ

 

Μετά το πρωινό αναχωρούμε με τις αποσκευές με ενδιάμεση στάση στο Γεφύρι της Άρτας για καφέ. Γεύμα καθ’ οδον. Με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην πόλη μας.

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

Τη μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο

 

3 διαν/σεις σε ξενοδοχείο 3* Πρωινό     

 

Τις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

 

Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 

Τις εισόδους αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, τις προαιρετικές εκδηλώσεις ή άλλες παροχές και τέλη διανυκτέρευσης.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ:180€        ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ + 50€

 

 

TSAKIRIDIS TRAVEL

Εφ. Αξιωματικών 8, ΔΡΑΜΑ

ΤΗΛ. 25210 30722 – FAX: 25210 32764

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

Email: menelis@otenet.gr

Website: www.tsakiridis-travel.gr

 

 

ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ ΕΚΔΡΟΜΙΚΑ   20€

 

Αμφιλοχία 3 ημέρες

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ

Εκεί που γεννιέται ο Αμβρακικός απλώνεται η πολιτεία του ιστορικού Κραβασαρά

27 – 29 Ιουνίου 2020

03 – 05 Ιουλίου 2020

ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ -

ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ( το ομορφότερο ψαροχώρι της Ελλάδος που «επιπλέει» στο νερό )

                                          3 ημέρες                 νέο πρόγραμμα

  

1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΒΟΝΙΤΣΑ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ( 381 χλμ)                               

 Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08:00 δια μέσου Γρεβενών (στάση για καφέ) - Ιωαννίνων φτάνουμε στην πόλη της Πρέβεζας. Χρόνος ελεύθερος για μια περιήγηση στην πόλη και γεύμα εξ ιδίων. Συνεχίζουμε για τη Βόνιτσα, με τα γραφικά σοκάκια της που καταλήγουν στο υπέροχο βενετσιάνικο κάστρο της. Συνεχίζουμε για την Αμφιλοχία,  όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ βόλτα στην όμορφη παραλία της. Διανυκτέρευση.

 2η ημέρα : ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ (180 χλμ)

 Πρωινό και αναχώρηση για μια διαδρομή απείρου φυσικού κάλλους. Θα περάσουμε από όμορφα γραφικά χωριά μέχρι να φτάσουμε στη λίμνη Κρεμαστών, ένα πραγματικά  αξιοθαύμαστο τοπίο με το γαλάζιο της λίμνης να συμπληρώνει αρμονικά τα ολοπράσινα βουνά που την περιβάλλουν. Η θέα της Λίμνης Κρεμαστών ή Λίμνη «Παύλου Μπακογιάννη» έρχεται αναπάντεχα και μας εντυπωσιάζει  άλλοτε με την απεραντοσύνη της κι άλλοτε με το μακρόστενο σχήμα της, ενώ χαρακτηριστικά είναι και τα  μικρά νησάκια που ξεπροβάλλουν δειλά από τα νερά της. Εκεί, θα δούμε τη σύγχρονη γέφυρα της Τατάρνας που διασχίζοντας την κάποιος θα νιώσει πως αιωρείται πάνω από τη λίμνη. Πάνω από το δρόμο στο ύψος της γέφυρας δεσπόζει ένας γιγάντιος σταυρός στην "Τρύπα της Τατάρνας", μια άβυσσος που έγινε ο τάφος για απροσδιόριστο αριθμό θυμάτων του εμφυλίου πολέμου. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε το τοπίο και να γευματίσουμε εξ’ ιδίων με τις αυθεντικές γεύσεις της περιοχής. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.        

3η ημέρα:  ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (440 χλμ)

 Πρωινό και κάνοντας το γύρο του Αμβρακικού φθάνουμε στο ομορφότερο ψαροχώρι της Ελλάδας που επιπλέει στο νερό. Το νησάκι Κορωνησία, μέσα στον Αμβρακικό. Το πλούσιο σε βλάστηση περιβάλλον, οι ιδιαίτερες ψαρόβαρκες (πριάρια), οι κατάφυτες νησίδες, το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής, και το ήπιο κλίμα δημιουργούν μια ιδιαίτερη αίσθηση. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με το νησάκι των 167 κατοίκων, και γεύμα εξ’ ιδίων. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας θα σταματήσουμε στα Γιάννενα για καφέ και ξεκούραση, και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις επιστρέφουμε στη πόλη μας.

        

Τιμή συμμετοχής :

Hotel AMVRAKIA 2* - 115€ με πρωινό

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :iΤις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.iΤις 2 διανυκτερεύσεις  iΠρωινόiΠεριηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.iΣυνοδό του γραφείου μας.iΑσφάλεια αστικής ευθύνης .iΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα. Φόρο διαμονής.

 

 

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 28 ΙΟΥΝΙΟΥ                               

 

1η μέρα: Αναχώρηση στις 05.30. Επιβίβαση στο πούλμαν και πρώτη μας στάση μετά από 3 ώρες περίπου στο OLYMPUS PLAZA (Κλειδί). Συνεχίζουμε για τον Ορεινό όγκο της Πίνδου. Θα επισκεφτούμε την Χαράδρα Βίκου (οξυά) Από το σημείο αυτό μπορούμε να έχουμε μια μοναδική θέα προς τη χαράδρα του Βίκου. Επίσης θα δούμε το Πέτρινο δάσος. Γεωμορφές που προέκυψαν από την αποσάθρωση και διάβρωση ασβεστόλιθων σε αλπικό περιβάλλον. Καταλήγουμε στο Μονοδένδρι, στο βόρειο άκρο του Ζαγορίου σε υψόμετρο 1060 μέτρων, ένα από τα δημοφιλή χωριά της περιοχής, με πέτρινα Ζαγορίτικα αρχοντικά και καλντερίμια. Θα περπατήσουμε μέχρι την Μονή της Αγίας Παρασκευής. Επίσης μπορούμε να επισκεφτούμε τη Ριζάρειο σχολή. Πρόκειται για τη χειροτεχνική σχολή – οικοτροφείο του Ριζαρείου Ιδρύματος που λειτουργεί στο χωριό από το 1979. Επίσης στη πλατεία μπορούμε να δοκιμάσουμε τις πίτες της Κικίτσας. Επιστροφή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και διαν/ση.

 

 

 

2η μέρα: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε από το ξενοδοχείο με τις αποσκευές. Επίσκεψη στο μουσείο Π.Βρέλλη με τα καταπληκτικά κέρινα ομοιώματα που αναπαραστούν μεγάλες στιγμές από τη σπουδαία ελληνική ιστορία. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το σπήλαιο Περάματος 1.100 μέτρων με σταλακτίτες και σταλαγμίτες, που η φύση το έκτιζε σταγόνα – σταγόνα χιλιάδες χρόνια και θεωρείται το μεγαλύτερο των Βαλκανίων. Επόμενος προορισμός μας η Λίμνη Παμβώτιδα. Από τον μώλο θα περάσουμε απέναντι στο νησάκι με βαρκάκια. Περίπατος στο γραφικότερο οικισμό και επίσκεψη στο σπίτι/μουσείο του Αλή Πασά όπου θα δούμε τον οντά με τις τρύπες των όπλων που σκότωσαν τον Αλή. Ακολουθεί επίσκεψη στο κάστρο που κτίστηκε στα χρόνια του Βυζαντινού αυτοκράτορα Ιουστινιανού. Στο χώρο θα δούμε το Σουφαρί Σεράι, την ιππική σχολή του Αλή Πασά, το Τζαμί Ασλάν, τα μαγειρεία στην ακρόπολη Ιτς Κελέ κ.α. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεση σας στο κέντρο των Ιωαννίνων και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής με απαραίτητες στάσεις     

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο

 

1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό

 

Περιηγήσεις  του προγράμματος

 

Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου.

 

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

Εισόδους σε μουσεία, τέλη διανυκτέρευσης  και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ 70€

 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ +20€

 

 

 
 

TSAKIRIDIS TRAVEL

Εφ. Αξιωματικών 8, ΔΡΑΜΑ

ΤΗΛ. 25210 30722 – FAX: 25210 32764

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

Email: menelis@otenet.gr

Website: www.tsakiridis-travel.gr

 

 

 

 

 

 

Θάσος 3 ημέρες

ΘΑΣΟΣ

   3 ημέρες 

19 – 21 Ιουνίου 2020

27 – 29 Ιουνίου 2020

03 – 05 Ιουλίου 2020

 

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΘΑΣΟΣ (230 χλμ)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 08.00 αναχώρηση για Κεραμωτή απ΄όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το βορειότερο νησί του Αιγαίου την όμορφη Θάσο. Άφιξη στο καταπράσινο νησί, και ξεκινάμε να το γνωρίσουμε από τον Λιμένα, την πρωτεύουσα του νησιού. Θα δούμε τα ερείπια του ναού του Ποσειδώνα, του ιερού του Διονύσου και της Αγοράς, το αρχαίο θέατρο, στο οποίο ακόμα και σήμερα δίνονται παραστάσεις, την Ακρόπολη και το Αρχαιολογικό μουσείο. Επόμενος σταθμός μας το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα : ΘΑΣΟΣ (70 χλμ.)

Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε τις υπόλοιπες ομορφιές του νησιού. Θα ξεκινήσουμε από το Μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ του προστάτη του νησιού, τις Αλυκές με τα αρχαία ορυχεία μαρμάρου Συνεχίζουμε για την Παναγιά με τα σπίτια που διατηρούν τον παραδοσιακό Μακεδονικό ρυθμό και την αξιόλογη εκκλησία της Παναγίας. Θα γευματίσουμε εξ’ ιδίων όπου βολέψει το πρόγραμμα μας και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βραδάκι  θα κάνουμε μια βόλτα στα Λιμενάρια την όμορφη κωμόπολη στα νοτιοδυτικά του νησιού με καταπληκτικές καφετέριες, μπαρ, μαγαζιά και πάγκους με σουβενίρ. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα : ΘΑΣΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (230 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για τον Λιμένα. Χρόνος για  προαιρετικό γεύμα ή να χαλαρώσετε κάνοντας τα ψώνια σας μέχρι την ώρα αναχώρησης του πλοίου. Επιβίβαση στο πλοίο για Κεραμωτή. Στάση στη Καβάλα για βόλτα και καφέ. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.

 

Τιμή συμμετοχής :

 

Hotel THALASSIES 3*, Λιμενάρια  - 125€ με πρωινό

Hotel THALASSIES 3*, Λιμενάρια - 135€με πρωινό (3–5 Ιουλίου)

Hotel ALEA 4* sup Σκάλα πρίνου - 185€ με πρωινό

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

iΤις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας iΤις 2 διανυκτερεύσεις.iΠρωινό iΤις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. iΣυνοδό του γραφείου μας. iΑσφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.i ΦΠΑ

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής.